Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2014 19:38:57

Hejtman Zimola a náměstek Podhola rozdali prvňákům bezpečnostní kufříky

Hejtman Zimola a náměstek Podhola rozdali prvňákům bezpečnostní kufříky

Ještě než prvňáci v českobudějovické ZŠ a ZUŠ Bezdrevská usedli poprvé do lavic, dostali ve vestibulu školy dárek v podobě tzv. bezpečnostního kufříku.

V rámci projektu „Bezpečně do školy i do přírody“ jim ho předali a uvítali je hejtman Jiří Zimola a náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola. Kufřík obsahuje kromě tradičních školních pomůcek i předměty s reflexními prvky, které mají pomoci zvýšit ochranu dětí na ulici.

Na náklady ve výši zhruba 1,3 milionu korun, které bylo nutné do uvedeného projektu investovat, přispěly Skupina ČEZ, společnost Koh-i-noor Hardtmuth, Jihočeský kraj a společnosti Madeta, ZVVZ Milevsko, Brisk Tábor a ČSAD Jihotrans. Zimola zdůraznil, že bez těchto partnerů by se akci podařilo zrealizovat jen stěží.

Prvňákům v ZŠ a ZUŠ Bezdrevská pak Zimola s Podholou popřáli, aby se jim ve škole líbilo a přechod ze školky, coby pro ně jeden z dosavadních velkých životních kroků, byl pokud možno co nejzdařilejší.

V rámci uvedeného projektu, který na jihu Čech úspěšně odstartoval loni, dostalo bezpečnostní kufřík všech 7 480 prvňáků, kteří nastoupili 1. září 2014 do 255 jihočeských základních škol.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama