Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2014 20:04:00

Kdybychom stavěli silnice stejně rychle, jako měníme ministry dopravy

Kdybychom stavěli silnice stejně rychle, jako měníme ministry dopravy

Jihočeský a hornorakouský hejtman si na hranicích připomněli 25 let od pádu železné opony

Přesně 25 let na den od chvíle, kdy byly přestřiženy první dráty někdejší železné opony v Dolním Dvořišti, se na tomto místě ve čtvrtek 11. prosince 2014 sešli hornorakouský a jihočeský hejtman Josef Pühringer a Jiří Zimola, starostové příhraničních obcí z obou zemí a členové obou krajských vedení.

Vzpomínková akce pokračovala v Leopoldschlagu mj. vystoupením dětí ze základních škol a studentů z Freistadtu a Českých Budějovic.

„Na následné konferenci hejtmanů Jihočeského kraje a Horních Rakous v Bad Leonfeldenu jsme řešili především dopravní tematiku, přesněji řečeno spojení Českých Budějovic a Lince. Kdybychom stavěli silnice stejným tempem, jakým měníme ministry dopravy, už bychom měli stejně kvalitní dálnice, jaké vidíme hned po příjezdu do Rakouska“, řekl Jihočeský hejtman Jiří Zimola. „V tomto ohledu je pětadvacetileté výročí velmi nelichotivým ohlédnutím.“

V odpoledních hodinách podepsali ředitelé Biskupského gymnázia J. N. Neumanna v Českých Budějovicích a gymnázia Bad Leonfelden novou partnerskou smlouvu stvrzující jejich dosavadní několikaletou spolupráci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama