Mgr. Milan Feranec

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2023 15:18:00

Povolební přemítání

Povolební přemítání

Komentář na facebookovém profilu k očekávanému vývoji po prezidentských volbách.

Radikálním příznivcům na obou stranách bych připomněl, že to co skončilo v sobotu nebyla občanská válka. Jenom volby. A časem budou další.

Volby skončily, problémy lidi zůstávají. Vláda se cítí býti posílená, příští prezident ji nebude odporovat, do voleb daleko. Začne realizovat opatření, které zatím různí ministři jenom naznačovali? Změna valorizace důchodů, zvýšení penzijního věku, zvýšení daní, zavedení nadstandardů ve zdravotnictví, školného na vysokých školách...

Česko bude mít poprvé slabého prezidenta. Ne ve smyslu osobnosti či voličské podpory. Ve smyslu, že za ním nestojí relevantní politická síla, alespoň to tvrdí. Pokud si tedy nezaloží (např. po vzoru Macrona) svůj En Marche!

Spekulacím novinářů o tom, jak se ANO rozštěpí, rozdělí se jenom usmívám. Z těchto spekulací příliš čouhá Přání otcem myšlenky. Česko potřebuje silnou opozici. ANO silné je a bude silnější.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama