Mgr. Miluše Horská

  • BPP
  • Pardubice
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2019 14:58:00

Benefiční golfový turnaj charitativní i integrační

Benefiční golfový turnaj charitativní i integrační

Benefiční golfový turnaj SVÍTÁNÍ CUP, jehož cílem je hravou formou propojit svět zdravých a hendikepovaných dětí, se letos uskuteční již podevatenácté.

Akce, jejíž výtěžek je každoročně věnován Základní škole a Praktické škole SVÍTÁNÍ, která už více než čtvrtstoletí pomáhá dětem a mladým lidem s hendikepem, se uskuteční v sobotu 11. května 2019 od 9 hodin na golfovém hřišti ve Svobodných Hamrech. 

„Jde o jedinečnou příležitost, kdy se u skvělého sportovního zážitku potkávají naši žáci a klienti, jejich rodiče a sourozenci se zkušenými golfisty. Vedle charitativního přínosu má tato akce také důležitý integrační význam,“ konstatovala ředitelka školy SVÍTÁNÍ Miluše Horská, která je současně místopředsedkyní Senátu Parlamentu České republiky.

„Turnaj se jako tradičně uskuteční na klubovém devítijamkovém hřišti par 72 s mnoha vodními překážkami, které je situováno v malebném údolí řeky Chrudimky na ploše 30 hektarů a těsně sousedí se souborem lidových staveb na Veselém Kopci,“ řekl prezident Golf & Country Clubu Svobodné Hamry Jan Peroutka.

Na programu bude turnaj hráčů, exhibiční utkání dětí ze SVÍTÁNÍ a VIP hostů. Nebude chybět ani doprovodný program pro malé návštěvníky. Součástí akce bude i prodej výrobků a hry o ceny. Moderátorem bude známý bavič a zpěvák Josef „Píno“ Melen.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama