ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2010 11:02:00

Důsledně dbáme na obnovu životního prostředí

Důsledně dbáme na obnovu životního prostředí

Ministr životního prostředí se sešel s více než 40 velvyslanci evropských a mimoevropských států.

Ministr životního prostředí Pavel Drobil se dnes sešel s více než 40 velvyslanci evropských a mimoevropských států. Ministr Drobil je při této příležitosti mimo jiné seznámil i s hlavními body programového prohlášení vlády zaměřené na priority v oblasti environmentální politiky.

„Česká republika už od svržení totality patří mezi země, které důsledně dbají na obnovu životního prostředí. Byli jsme si vědomi svého deficitu, a proto jsme do této oblasti investovali více než rozvinuté země. Přijali jsme rovněž vyspělou environmentální legislativu. Díky tomu jsme neměli problém se ihned od našeho přijetí do EU plně zapojit do evropské environmentální politiky," uvedl během setkání ministr Drobil.

Petr Kučera, tiskové oddělení MŽP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama