Mgr. Šárka Jelínková

  • KDU-ČSL
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2021 20:16:00

Nové výzvy v novém roce

Nové výzvy v novém roce

"Nový rok vždy přináší nové výzvy. Dáváme si předsevzetí a jsme plní elánu. Jenže do letošního roku jsme vstoupili naprosto odlišně," píše v novoročním zamyšlení místopředsedkyně Senátu Šárka Jelínková.

 "Nový rok vždy přináší nové výzvy. Dáváme si předsevzetí a jsme plní elánu. Jenže do letošního roku jsme vstoupili naprosto odlišně. Uzavřené školy, obchody a restaurace, práce z domova a stopnutí každodenních aktivit. I fitcentra a sportovní haly, kam chodíme v lednu vypotit kila z cukroví a bramborového salátu, jsou zavřená," píše v novoročním zamyšlení místopředsedkyně Senátu Šárka Jelínková.

Všichni doufáme, že tato situace již brzy skončí

Na druhou stranu nás tato nová skutečnost může i pozitivně změnit. Proč chodit do fitka, když můžeme s těžkým nákupem pomáhat staré sousedce do schodů? Hospodští a restauratéři nás potřebují v této těžké době, potřebují naši pomoc, protože musí platit nájem. Když jim dnes pomůžeme, za pár týdnů se můžeme sejít u nich společně i se svými přáteli, nejen na dobré jídlo či pití, ale především na kus řeči.

Čas pro smysluplnou pomoc

Využívejme čas a volejme babičkám, dědečkům, osamělým lidem. I taková „maličkost“ rozradostní den. Právě teď máme možnost smysluplně pomáhat a uvědomit si důležitost podstatných věcí. Přeji vám, ať se každý den v tomto roce dokážeme radovat z maličkostí a budovat vzájemné vztahy. Mějme k sobě blíž.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama