Mgr. Stanislav Eichler

admin
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2012 20:28:42

Hejtman jednal se zástupci Okresní hospodářské komory

Hejtman jednal se zástupci Okresní hospodářské komory

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler jednal dnes se zástupci Okresní hospodářské komory Vladimírem Opatrným a Oskarem Mužíčkem o plánované cestě do jihočínského města Beihai a o přípravě mise libereckých podnikatelů do Orenburské oblasti.

„Zástupci Okresní hospodářské komory mě informovali o připravované cestě do jihočínského města Beihai, která navazuje na srpnovou návštěvu delegace z Beihai v Libereckém kraji. V srpnu 2011 zde zástupci Beihai podepsali smlouvu o spolupráci s městem Jablonec nad Nisou. Nyní bude podepsána smlouva ještě v Beihai. Dalším důvodem této mise je konkretizování spolupráce a zjištění možností spolupráce Beihai s Libereckým krajem,“ vysvětlil hejtman.

Hejtman se zástupci OHK jednal také o připravované cestě zástupců Libereckého kraje, libereckých podnikatelů a zástupců OHK do Orenburské oblasti v Rusku.

„Orenburg bude ve dnech 21. až 23. března pořádat výstavu AGRO 2012, kde se mimo jiné budou prezentovat také čeští podnikatelé z Libereckého kraje,“ sdělil hejtman.

V rámci výstavy se také uskuteční setkání české delegace, kterou povede hejtman Libereckého kraje, s orenburským gubernátorem. Na programu setkání je vzájemné informování se o možnostech spolupráce. O návštěvu veletrhu projevily zájem firmy zabývající se inovačními technologiemi a potravinářstvím.    


      Květa Šírová
oddělení tiskové a vnějších vztahů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama