Mgr. Stanislav Eichler

admin
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2010 17:58:56

O pracovní nasazení vězňů v postižených oblastech je zájem

O pracovní nasazení vězňů v postižených oblastech je zájem

Od obcí postižených povodněmi přicházejí první žádosti o nasazení trestaných.

Na základě požadavků jednotlivých obcí, oslovil hejtman Stanislav Eichler Generální ředitelství vězeňské služby ČR s žádostí o poskytnutí několika desítek odsouzených.

„V tuto chvíli zájem o vězně projevily obce Dětřichov, Černousy, Raspenava a Hrádek nad Nisou. Celkem by v těchto obcích mělo být nasazeno více než padesát odsouzených. K dispozici je dle informace Ministerstva spravedlnosti ČR více než 200 vězňů. Jednotlivé obce mohou v případě zájmu žádat o jejich nasazení cestou Krizového štábu Libereckého kraje. Očekáváme, že s postupným odchodem armády a hasičských sborů z postižených oblastí bude o tyto pracovníky stále větší zájem," říká hejtman Stanislav Eichler.

Všichni vězni jsou umístěni v nejmírnějších nápravných zařízeních a Vězeňská služba ČR zajistí jejich dopravu, stravování i ostrahu v místě výkonu práce. Obce tedy nebudou mít žádné další finanční výdaje.

Bc Andrea Fulková, tiskové oddělení Libereckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama