Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2017 22:28:08 - Landys97

Budoucnost po volbách

Dobrý den, pane poslanče. Jakou vidíte budoucnost české politiky po letošních parlamentních volbách? Koho budete volit v nadcházejících parlamentních a prezidentských volbách? Bude Vám sněmovna chybět, nebo budete rád, že končíte? Budete dále členem ČSSD i po tom všem a budete příští rok obhajovat mandát zastupitele města?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2017 22:03:03 - Mgr. Stanislav Huml

Dobrý den,

podzimní volby budou zřejmě opravdu nesmírně důležité. Nejde jen o budoucnost politiky, ale celého státu a nás, jeho občanů. Koho budu volit neřeknu, volby jsou tajné. Nebudu rozhodně volit oligarchy, ani ty, kteří se jsou ochotni s oligarchy domluvit a pak se na nás všechny vykašlat. Stejné je to s volbou prezidentskou. Z toho vyplývá, že svou budoucnost máme v rukou my sami. Sněmovna mi bude určitě chvilku chybět, znám se. Na druhou stranu jsem rád, že nebudu znásilňován k hlasování, které by se mi příčilo. A vypadá to, že už při skládání vlády budou mít někteří jedinci problém. V ČSSD jsem předsedou Místní organizace v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, nikam jsem neodešel. Pokud se strana neuchýlí k úkroku stranou od programu, pak v ní vidím i svou budoucnost. Zda budu kandidovat do zastupitelstva a obhajovat mandát ještě nevím. Bude záležet na pracovním vytížení. Budoucnost české politiky bude podle mého názoru dramatická.