Mgr. Tomáš Petříček, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2019 19:59:30 - FRONTMAN

Pane Petříčku,

dle mého názoru jste trnem v oku pana prezidenta, komunisté Vám zcela určitě netleskají a Vaše kroky na ministerstvu jsou vnímány asi tak nadějně "jako Titanik zapíchnutý v ledovci".
Pane Petříčku, dle mne jste "produktem politického handlu a dohod" skrze mága Pocheho. Víte...to co si upečete v Lidovém domě napříč jedné vlivné pražské organizace a dosazujete se dle vzoru
"já na bráchu...brácha na mně"...
Tak to ještě neznamená, že Vám to političtí matadoři sežerou i s navijákem! Kdo čte, ten umí ve vašich siláckých vyjádřeních číst. A víte proč to zmiňuji, hrajete vabank! Loni jste získal 320 preferenčních hlasů jako lídr na Praze 7 v komunálních volbách a ČSSD zde získala necelá dvě procenta hlasů a když to nevyjde ani ve volbě místopředsedy ČSSD, byla by to další hořká porážka,ale možná Vám to vyjde, kdo by chtěl šéfovat straně, která se potácí k pěti procentům.
Kdy jste se stačil programově vyprofilovat?
Jste architektem nějaké výraznější sociálně demokratické agendy?


J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.