Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2016 9:47:00

Nechtěli jsme být na jedné lodi se starou partou z ČSSD

Nechtěli jsme být na jedné lodi se starou partou z ČSSD

Komentář k volbě nového vedení pražské ČSSD

 "Navzdory nabídce od primátorky Piráti před 2 roky odmítli vstupit v Praze do koalice. Nechtěli jsme být na jedné lodi se starou partou z ČSSD, tedy lidmi jako je Březina, Poche nebo Hulinský, kteří jsou spojeni s černým politickým financováním. Miloslav Ludvík je nejen krajský předseda ČSSD, ale vedle toho též ministr zdravotnictví, šéf pražského finančního výboru a symbol protekce prominentů ve veřejném zdravotnictví. ČSSD se potápí jako Titanic a Sobotka se fixuje struktury, které určily tento kurs. Piráti vyzývají ČSSD, aby se reformovala a stala se stranou, se kterou může normální člověk spolupracovat."

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
právník a pražský zastupitel, předseda klubu Pirátů v Zastupitelstvu hl. m. Prahy

Přehled navrhovaného vedení ČSSD

Do boje nasadilo například Petra Hulinského, který za svého působení na pražském magistrátu "vyvedl" 19 milionů korun prostřednictvím odměn v dozorčích radách městských firem. Nebo také Hanu Novákovou, která svého třicetiletého syna dosadila do dozorčí rady společnosti Pražské teplárenské Holding. Další zajímavá jména, která míří údajně do kandidátky ČSSD do parlamentních voleb, jsou potom Daniel Hodek, provozující několik směnáren v centru Prahy, nebo Miloslav Ludvík, známý i díky systému kulichů v motolské nemocnici. My jsme naopak poznali Miloslava Ludvíka jako člena finančního výboru zastupitelstva, kde soustavně porušoval zákon o hlavním městě Praze, protože odmítal kontrolu hospodaření s majetkem hl. m. Prahy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama