Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2017 11:49:05 - charlii

ANO - program

Dobrý den, můj první dotaz. Máte v plánu po volbách ještě odpovídat a nebo jste již chytil nemoc ostatních politiků, kteří si myslí, že mají s lidmi diskuovat jen před volbami? Zajímalo by mě totiž, zda se nebojíte, že vám ANO bude vykrádat váš program v oblasti digitalizace? Problém je, že by si pak úspěchy mohl přivlastnit a co by vám zbylo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2018 11:56:20 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 

Dobrý den,

děkuji za Váš podnětný dotaz, s občany komunikujeme i po volbách. První měsíce byly náročnější a chvíli trvalo než jsme uvykli všem komunikačním kanálům (jako jsou např. Parlamentní listy) a nabrali jsme asistenty, kteří nám s přípravou pomáhají, proto odpovídám až nyní - za což se omlouvám.

Věříme, že si občané budou pamatovat, kdo s kterými nápady přišel již před volbami, resp. za co bojujeme již dlouhá léta, a kdo se snaží jen chlubit cizími nápady. Naší politikou je konstruktivní opozice, tedy nejde nám o to si naše návrhy uzurpovat, ale naopak pro ně hledat širokou podporu u ostatních stran, hlavně aby byly schváleny a aby z nich mohli profitovat občané. V oblasti digitalizace má přitom ČR takové rezervy, že se opravdu nemusíme bát, že by ANO vše vyřešilo. Naopak výsledky ANO jsou v této oblasti téměř neviditelné.

S přáním hezkého dne