Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2018 14:01:47 - Maestrov

Co udělá opozice?

Babiš nikdy neodstoupí a Zeman ho nikdy neodvolá. Jak nečekané…Jak na to zareagujete? Podle mě se vůbec nic nezmění, protože i když couvne ČSSD tak má ANO v SPD náhradu. Takže jaké jsou možnosti opozice? Podle mě 0, můžete jen kritizovat nebo se pletu? A dokážete si představit tu frašku, kdyby byly nové volby a Babiš je zas vyhrál? A když se vám nepodaří vyvolat nedůvěru teď budete to skoušet znovu a znovu jako kdysi Paroubek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.12.2018 10:48:40 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 Mrzí nás, že se sociální demokraté fakticky rozhodli pokračovat ve vládě trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše, který je podezřelý z maření vyšetřování. Pro ČSSD jsou zjevně důležitější ministerská křesla než vlastní důstojnost, navíc v situaci, kdy jsou mnohdy ve sněmovním hlasování nahrazováni hnutím SPD.

Piráti v uplynulých dnech podpořili svolání mimořádné sněmovní schůze k vyslovení nedůvěry vládě, iniciovali setkání předsedů opozičních stran a sešli se osobně s předsedou ČSSD Janem Hamáčkem. Tím, jak Andrej Babiš lpí na pozici premiéra, fakticky blokuje racionální řešení této krize, kterou způsobil tím, že zatáhl své děti do kauzy Čapí hnízdo