Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2018 14:57:01 - Hanka777

JM Praha 11 dotaz

Nemohli byste trochu sestoupit i k obyčejným občanům ? To ,co provádíte na JM Prahy 11 je již neúnosné. Nejste schopni říct proč se nespojíte s HPP 11, které vyhrálo volby. Takže starosta zůstal,nevolené zastupitelstvo a rada rozhoduje. Za rok nám budou zase říkat Palermo 2. I když na starostu je nával-Jirava,Prokop,Lepš atd. Nemohl byste je rozpohybovat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2019 16:24:17 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 Dobrý den,

povolební vyjednávání na Praze 11 je pouze na dohodě tamních zastupitelů. My jim samozřejmě s tímto vyjednáváním můžeme pomoci nebo doporučit postupy, nicméně při vyjednávání záleží i na druhé straně a její vůli se domluvit. My jsme vyzvali hnutí pro Prahu 11 a chtěli jsme s nimi uzavřít koalici, ale bohužel se nám nepodařilo najít nikoho třetího. Proto jsme vyjednali koalici s ostatními stranami, které koalici s HPP bohužel přes naše apely kategoricky odmítli. Novým starostou byl zvolen Pirát Jiří Dohnal a věřím, že svou práci bude dělat dobře a zodpovědně.