Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2021 21:57:01

V úterý 28.9.2021 máme svátek naší státnosti, přijďte jej oslavit

V úterý 28.9.2021 máme svátek naší státnosti, přijďte jej oslavit

Den české státnosti je český státní svátek, který připadá na 28. září. Toto datum je zároveň svátkem sv. Václava, přemyslovského knížete, patrona Čech a Moravy a jednoho z tradičních symbolů českého státu.

Jsem hrdý Čech a trvám na zachování České republiky jako samostatného, národního suverénního státu. Můj otec se jmenoval Václav, stejně jako dědeček, já jsem Michal, mám přátele, kteří slaví na Václava svátek, nebo těsně před ním narozeniny. Dohodli jsme se společně, že uctíme státní svátek a spojíme jej s oslavou, na kterou vás všechny zveme.

V úterý, 28.9.2021 pořádáme v restauraci Maják na adrese Krejnická 2021, 148 00 Praha 11 oslavu svátku naší republiky i našich svátků. Pro hosty je připraven raut (zdarma) – místní vyhlášená kuřecí křidélka, domácí gulášek a miniřízečky a pochopitelně nebude chybět ani točená Plzeň. Nenoste dárky, ale přijďte popovídat jen tak, o životě.....

Není třeba to více rozvádět, budu rád, pokud a dáme společně dobré jídlo a skvělé pivo, prohodíme pár slov. Vezměte s sebou své partnerky a partnery a přijďte. Bez politiky, i když zachování naší samostatnosti politikum je. Kdo přijdete, prosím, přihlaště se, abychom zajistili dost jídla pro všechny ZDE. Raut je v odkazu :-).

Michal Malý

Deklarace nezávislosti ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama