Ministerstvo práce a sociálních věcí

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2009 13:44:50

Národní program Evropského roku boje proti chudobě a sociálnímu vyloučen

Národní program Evropského roku boje proti chudobě a sociálnímu vyloučen

Ministerstvo práce a sociálních věcí předložilo na jednání Vlády ČR v pondělí 20. 7. 2009 materiál k boji proti chudobě.

<p>Předložený materiál navazuje na usnesení vlády č.&nbsp;101 z&nbsp;19. ledna 2009, kterým vláda schválila postup zabezpečení Evropského roku boje proti chudobě a sociálnímu vyloučení – tzv. „Evropský rok 2010“ v&nbsp;České republice. Cílem Evropského roku 2010 je potvrzení závazku Evropské unie ovlivnit odstranění chudoby do roku 2010.</p> <p>Evropský rok 2010&nbsp;má sledovat čtyři základní cíle:</p> <ol type="1"><li>uznání práva lidí žijících v&nbsp;chudobě na důstojný život</li><li>zdůraznění odpovědnosti každého jedince za boj proti chudobě</li><li>podporu soudržnější společnosti</li><li>opětovné potvrzení politického závazku EU bojovat proti chudobě a sociálnímu vyloučení</li></ol> <p>Více informací k&nbsp;materiálu „Národní program Evropského roku boje proti chudobě a sociálnímu vyloučení" naleznete v&nbsp;levém sloupci.</p>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama