ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2009 9:45:05

Šeptanda 20 let po „revoluci“? To jsme to dobudovali!

Šeptanda 20 let po „revoluci“? To jsme to dobudovali!

Dnešním pseudohumanismem, multikulturalismem a politickou korektností ovládaná doba dohání některé lidi k pláči, některé k zatínání zubů a pěstí, jiní píšou vtipy.

<div class="obsahbox_text"><p>Ačkoliv veřejně každý tvrdí jakým je humanistou, aby nemohl být vystaven veřejnému pranýřování, v anonymním prostředí, jako jsou hospody nebo internet, se šíří „nebezpečné rasistické texty“ – takto by je jistojistě označil každý současný inkvizitor.</p><p> Jako jeden případ z mnoha jsme pro Vás do nového „školního roku“ připravili jeden politicky nekorektní vtip, jenž dokonale vystihuje současnou situaci. Mailem si jej přeposílají desítky tisíc Čechů, Moravanů a Slezanů: </p><p>V Chánově na sídlišti vlivem uniku plynu vybuchne v pondělí v deset hodin dopoledne panelák, ve kterém bydlí devatenáct rodin cikánů a jedna rodina bílých gadžů. Všichni cikáni zahynou pod troskami, jenom bílí gadžove přežijí. Pozůstalí cikáni z okolních paneláků jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali, a bílý kurvy přežily. Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil: „Kdybyste všichni chodili do práce, jako ty "bílý kurvy", tak by se Vám taky nic nestalo!“</p><p> Na tomto místě nezbývá než zopakovat: „Bojujeme za to, co se mnozí bojí jen vyslovit.“ Rozhodní a odhodlaní lidé, kteří se nebojí k prezentovanému názoru přiřadit své jméno a tvář. Bojuj po našem boku, nebo pomáhej nezištně. Nadávání po hospodách nebo internetových diskusních fórech budoucnost Tvých dětí nespasí. Konejte tak, abyste jednoho dne svým dětem mohli odpovědět na otázku, která zákonitě musí přijít: „Co jste proti tomu tenkrát udělali?“ <br /></p><div class="obsahbox_text"><p><span>autor: Jiří Gaudin</span></p></div><p><br /></p></div>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama