ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2009 9:53:20

„Zabiju tě ty bílá svině!!!“

„Zabiju tě ty bílá svině!!!“

V případě rasového lynče, kterého se dopustili dva Cikáni a který ještě navíc kryl cikánský policista, zařadil soud zpátečku.

<div class="obsahbox_text"><p>Jistě si dokážeme představit na čí popud. Brutální fyzické týrání doprovázené výkřiky: „Zabiju tě ty bílá svině!“ a „Žádnej bílej se nebude roztahovat na našem teritoriu,“ není rasově motivovaným útokem.</p><p> To je mi panečku novinka. No, vlastně není. Všechno jde podle plánu. Cikáni jsou ti hodní, to jenom my jsme rasisti. Netolerantní. Nebude dlouho trvat a někdo přijde s verzí, že oběť rasového lynče je v podstatě pachatelem a cikánské násilníky k brutálnímu činu vedla nakonec jen sociální vyloučenost, což se snažil zkorumpovaný cikánský fízl demokraticky vysvětlit téměř mrtvému bílému agresorovi. </p><p>Hluboce cítím, ne s oněmi třemi Cikány (to ode mne rozhodně nečekejte), ale s poškozenou „bílou sviní.“ Každý z nás (myslím nás bílé) se může dostat do té samé situace. V naší zemi žije přeci 10 milionů „bílých sviní“, nenáviděných „gádžů“, „bělob“, „bílých palic“. Pravděpodobnost napadení se zvyšuje téměř geometricky rostoucí řadou nepřizpůsobivých - pardon sociálně vyloučených občanů, „Indočechů.“</p><p> A bude lépe. Pro ně. Protože mistr (opravdu myslím mistr ne ministr) Pecina, chce více Cikánů u policie. Nějak opomíjí pravidlo, že policistou by měl být občan bezúhonný a s maturitou. Sakra, že by mi snad někde něco uniklo? Když jsem studoval na střední škole, tak jsem tam žádného Cikána neviděl. Pouze jeden člověk mi Cikána připomínal, ale nakonec jsem (vzhledem k lidem, se kterými se stýkal) nabyl názoru, že to asi Cikán zřejmě nebude. Nevěřím tomu, že by se poměry na středních školách nějak zásadně změnily, ale…kdo ví?</p><p> „Nechceme mezi sebou černé rasisty!“ měly by řvát davy „bílých sviní“ na náměstích ještě zatím českých měst. Nemůžeme totiž řvát: „Zabiju Tě ty černá svině!“, protože dle jistých vyšetřovatelů a státních zástupců by za tento výrok šla „bílá svině“ sedět.</p><p> „Pecino, Pecino, i Vy jste bílá svině!“, měl by někdo vzkázat. No, ale proč používat takové výrazivo na individua, která sice zanechají spoušť, jako svině puštěná ze řetězu, ale po vypršení mandátu zbudou jen matné vzpomínky…</p><p> Vraťme se ale k právnímu řádu. To, že tu platí dvojí metr, je veřejné tajemství. Holým faktem však zůstává, že „bejsbolka na Cikány“, není trestná. Tolik další soudní precedens. Chytrému napověz a hloupého kopni. Ano, ještě někdo může namítnout, že výroba a prodej pálek na Cikány by mohla být trestná, ale to se dá jednoduše vyřešit. Pálka se prodá jen tak. Nápis lze doplnit různými způsoby.</p><p> A závěrem bych snad jen už dodal, že stále věřím, že přijde den, který vrátí do našich očí a myslí světlo a štěstí! <br /></p><p><span>autor: Jiří Gaudin</span></p></div>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama