Občané.cz

ODPOVĚDNOST - ODVAHA - OTEVŘENOST
  • Občané
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2010 11:33:43

Máme opět před volbami

Máme opět před volbami

Příjemné slunce babího léta střídá studená podzimní rána. A my vstupujeme do volebního týdne. Blížící se volby jsou nepřehlédnutelné. Neuniknete jim ani v metru, na dálnici, téměř na všech nárožích, jsou prostě všude.

Přesto se zdá, že volební účast nebude nijak mimořádná. V komunálních volbách to má být prý jen něco do 50-ti %  a mimořádně nízká se očekává v senátních volbách. Už teď se zdá, že opět „zvítězí“ nevoliči a pak také tzv. voliči nejmenšího zla. Výsledkem je pak to, že nám vládne tzv. nejmenší zlo, s velmi slabým mandátem. To však stačí k tomu, že pak tiše privatizuje státní správu.

Věřím, že volba kandidátů za naší stranu OBČANÉ.CZ se odehrává na kvalitativně jiné bázi. Přeji všem statečným  a odhodlaným kandidátům v dresu OBČANÉ.CZ úspěch. Bude to další významný krok v naší nedlouhé historii. Zmobilizujte prosím poslední zbytky sil, aby finále mělo i naší tečku.

Děkuji Vám a těším se na další spolupráci. Čeká nás ještě dlouhá společná cesta.

Petr Havlík

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama