Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2018 17:49:47

H. Svobodová (OMMO): Pokud se ve společnosti o "podivných praktikách",

H. Svobodová (OMMO): Pokud se ve společnosti  o "podivných praktikách",

Pokud se ve společnosti o "podivných praktikách", nezákonnostech mlčí či jsou dokonce tiše schvalovány a některými politiky nevybíravě podněcovány, pak je něco špatně.

 
Pokud se ve společnosti  o "podivných praktikách",  nezákonnostech mlčí či jsou dokonce tiše schvalovány a některými politiky  nevybíravě podněcovány, pak je něco špatně. Pokud se ti, co nemlčí, začnou fyzicky likvidovat, potvrzuje se, lakonicky řečeno, že jejich práce měla, má smysl a není marná. Pravda, za cenu nejvyšší oběti.

V souvislosti s oznámenou vraždou slovenského novináře J. Kuciaka a jeho partnerky se objevuje, a jistě ještě objeví, řada komentářů. Snad také nastane i posun směrem k vyšetření celé věci. Již dnes totiž existují přehledy a fakta o tom, kterak jsou v celém světě novináři vražděni právě z důvodů sledování provázanosti politiků s nezákonnými praktikami, často bez dohledání nikoliv toho, kdo měl zmáčknout spoušť, ale především toho, kdo celou věc zosnoval a řídil. Mementem celé věci totiž je, že tyto a podobné činy ukazují nikoliv na individuální akt rozpravy či msty, ale spíše na upadající stav systému, v němž sahají k podobným praktikám zejména ti, co z takového úpadku nejvíce profitují.

Více zde: http://www.hnutiommo.cz/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama