Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2013 15:38:09

Otevřený dopis L. Vaňka ve věci prodeje KD REPRE

Otevřený dopis L. Vaňka ve věci prodeje KD REPRE

Otevřený dopis Leoše Vaňka ve věci prodeje KD REPRE na reakci Ing. V. Vozky, primátora Mostu

Ing. Vlastimil Vozka

primátor statutárního města Most

Radniční 1/2

434 69 Most

Pane primátore,

tak trochu jsem očekával Vaši odpověď  reakce-primator-Vozka.pdf (248,6 kB) v daných intencích, přesto Vám za ni samozřejmě děkuji.

Popravdě řečeno, jste ani nemohl jinak, chcete-li držet kurs, „nastoupený“ Vámi (snad dobrovolně) před časem v týdeníku Homér, a to poté, co se veřejnost již mohla dozvědět, tedy o dosti zásadním rozhodování soudu ve věci prodeje KD REPRE, a s tím souvisejících pozemků. Podotýkám na základě právě rozhodování soudu, kteréhož sice město Most není účastníkem, ale zcela zásadně se jej týká, že za „velmi podivných okolností“.

Vyzval jsem Vás a politickou reprezentaci města Mostu, která v té věci v roce 2010 rozhodovala, abyste dostáli své odpovědnosti a minimálně alespoň akceptovali diskusi, proč se celá věc vlastně stala předmětem zkoumání také orgánů činných v trestním řízení.

I proto bych, pane primátore, předpokládal, že budete uvážlivější ve své odpovědi. Věřte, a já myslím, že to nakonec víte i Vy sám anebo jste byl upozorněn, že žádné pomluvy jsem se ve svém veřejném vystoupení na zasedání Zastupitelstva města Mostu nedopustil. Konstatoval jsem podložená fakta a lze je dohledat.

Chtěl bych také věřit, že mi tou poznámkou o pomluvě nehrozíte…(?)

V souvislosti s Vaším sdělením se mi nechce věřit, s ohledem na některé mostecké politické praktiky, že byste ve věci pomluvy proti mně již dávno nekonal. Mohu se tedy veskrze domnívat, že situace ve vztahu k prodeji KD REPRE a pozemků je více než závažná a pro současnou politickou reprezentaci Mostu ne příliš dobrá.

Stále totiž věřím, že platné zákony této země jsou závazné, i když někteří čelní představitelé také v Mostě mohou tvrdit, že „když jim zákony nevyhovují, není třeba je dodržovat“.

S pozdravem

Leoš Vaněk, v. r.

občan města Mostu

Tento text má charakter otevřeného dopisu.

V souvislostech: www.hnutiommo.cz/news/vystoupeni-l-vanka-predsedy-ommo-v-diskuzi-obcanu-na-jednani-zastupitelstva-statutarniho-mesta-mostu-31-10-2013/


Více zde: http://www.hnutiommo.cz/news/otevreny-dopis-leose-vanka-ve-veci-kd-repre-na-reakci-ing-v-vozky-primatora-mostu/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama