Občanská demokratická aliance

  • ODA
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2020 13:21:00

Do boje o senátorské křeslo na Přerovsku vstupuje Jiří Kudláček

Do boje o senátorské křeslo na Přerovsku vstupuje Jiří Kudláček

Jiří Kudláček se bude v podzimních volbách ucházet o senátorské křeslo v obvodu č. 63. Lidé ho mohou znát jako dlouholetého starostu Hranic, v jejichž vedení je už od roku 2015. Jako člen horní komory by nadále chtěl rozvíjet přerovský region.

 Jiří Kudláček kandiduje s podporou ODA a Trikolóry. Koaliční smlouvu podepsali předsedové obou subjektů Pavel Sehnal a Václav Klaus ml. v pátek 10. července.

Kudláček

V senátu má velké plány. “Osobně si myslím, že je nutné se vrátit především k úzké spolupráci všech starostů a zastupitelstev obcí. Tito lidé a především tyto orgány skutečně spravují každý metr naší republiky. Především oni znají potřeby své oblasti a dohromady jsou schopni vytvářet velmi kompetentní názor na tvorbu legislativy a podmínky pro další rozvoj,” míní Jiří Kudláček.

On sám působí ve vedení Hranic už pět let. Za svůj mandát pomohl zlepšit silnice a dokončit veškeré kanalizace. Zaměřil se i na další rozvoj města. Díky jeho iniciativě má město Hranice zpracovaný Program rozvoje města na období deseti let, Koncepční rozvoj města Hranic - SMART CITY či Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb.

Jako starosta se také zasadil o vybudování přelivových retenčních nádržích na přílivovou vodu a protipovodňového opatření na řece Bečvě. „Hrdý jsem nejen na to, že jsme dokázali nastartovat samotný rozvoj města, ale také výrazně podpořit školy, sport i kulturu. V těchto oblastech především naše mladá generace dosahuje mezinárodních úspěchů a to mě jako sportovce hřeje u srdce,” sdílí svoje pocity kandidát do senátu Jiří Kudláček. Obdiv si pak podle něj zaslouží hlavně obyvatelé města.

„To, že se Jiří Kudláček stal opakovaně starostou města Hranice, je nejlepším důkazem jeho kvalit jako politika. Je to všestranně zaměřený člověk, judista, potápěč a cyklista. Jako starosta je úspěšný, má mnoho politických zkušeností. Do Senátu bude přenášet reálné poznatky z praxe a bude výrazným přínosem pro celý region,” podporuje Kudláčkovu kandidaturu předseda ODA Pavel Sehnal.

„Zájem našeho státu a hodnoty našeho národa by měly být neprodejné. Složitý, neprůhledný stát bez funkčních pravidel nemůže konkurovat selskému rozumu,” říká kandidát do senátu Jiří Kudláček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama