PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2023 10:30:01

Ministr Jurečka lže, a vysmívá se důchodcům. Při tom vláda utrácí.

Ministr Jurečka lže, a vysmívá se důchodcům. Při tom vláda utrácí.

Ministr Jurečka zase lže, a vysmívá se důchodcům. To, že spolu s vládou, prezidentem, senátem, sněmovnou, si svoje platy zvýšili podle valorizačního zákona měsíčně o desetitisíce neuvádí. Taky to, že za vojenskou techniku zbytečně platí stamiliardy.

Ministr Jurečka zase trapně lže, a vysmívá se důchodcům. Ale to, že on spolu s vládou, prezidentem, senátem, sněmovnou, a s dalšími vrcholnými spřátelenými si svoje platy zvýšili podle valorizačního zákona měsíčně o desetitisíce, a důchodce o to okradli, neuvádí. Nerespektovali pro důchodce valorizační zákon a to v době s největší inflací ze států EU, zaviněné pětikoaliční vládou, její domácí i zahraniční politikou, převážně složenou z nekompetentních ministrů, a jejich politických náměstků bez limitu. Tak to dělají i s dalšími zákony které ignorují nebo mění, pokud jde o jejich prospěch anebo ve prospěch svých zájmů, ale na občany kteří je platí kašlou. Při tom stačilo neplýtvat papírem, jenom se přiznat a napsat jednu větu: „Důchodci, vás jsme okradli, ale my jsme si přidali desetitisíce měsíčně.“ Prioritou pro ně je Ukrajina a Ukrajinci, bezbřehé přijímání i ekonomických migrantů, kterých už je u nás v současnosti v přepočtu na obyvatele nejvíce ze zemí EU, a ještě podepsali dohodu o jejich dalším přerozdělování z Německa a dalších států k nám. Když pomáhat, tak těm z válečných zón, kteří jsou opravdu ohroženi, a to především ženám s dětmi. Zatahují nás do války, a z rozpočtu na to vynakládají stamiliardy. Nejde však o obranu našeho státu, ale o zahraniční mise především pro strategické zájmy USA. Nakupují pro armádu techniku a zbraně od firem z USA a Švédska za stamiliardy, to ještě k tomu všechno bez výběrových řízení a utajeně, kde je předpoklad korupce. Podepsali pro nás nevýhodnou „dohodu“ o pobytu armády USA na našem území, včetně možnosti vybudovat si u nás podle jejich rozhodnutí vojenské základny, a jakékoliv stavby. Ničí náš průmysl a zemědělství nevybíravými a aktivistickými útoky na Rusko a Čínu, kde je největší bohatství nerostů, plynu nafty, a vyrábějí se tam komponenty a dodává nafta, plyn a kvalitní palivové tyče do našich jaderných elektráren pro náš průmysl nezbytně potřebné bez toho, aby byla zajištěna jejich náhrada. Ve světě nám dělají ostudu, a ty jejich aktivistické výkřiky kritizují i velké státy EU. Ohrožují tak i životy, zdraví, a běžný život našich občanů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama