PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2023 21:38:20

Namísto utužování zdraví pohybem, se utužuje šikana a zvyšování daní.

Namísto utužování zdraví pohybem, se utužuje šikana a zvyšování daní.

Už je i hon na důchodce, teď na cyklisty, koloběžkáře, majitele bytů, zahradních traktůrků, bugin na golfových hřištích, že by měli platit násobné daně, anebo povinné ručení.... Buďte rádi, že se někteří alespoň trochu pohybují.

Už je i hon na důchodce, teď na cyklisty, koloběžkáře, majitele bytů, zahradních traktůrků, bugin na golfových hřištích, že by měli platit násobné daně, anebo povinné ručení.... Buďte rádi, že se někteří alespoň trochu pohybují. Jinak vidíme šinout se po ulici mnoho tlustých s nadváhou, kteří tím přežíráním a sezením v hospodě na desítkách piv téměř denně, zatěžují náš zdravotnický systém. Stejně tak ti kteří jenom sezením a koukáním do mobilů tloustnou a bez zdravého pohybu tím náš zdravotnický systém taky zatěžují. Ale nechybí ani v parlamentu a vládě. Míjet a dívat se na to v ulicích, je taky jako pouliční smog. A mnoho těch s nadváhou jsou bohužel i děti, a za to nese odpovědnost rodina a školy všech stupňů, v čele s MŠMT. Ti s nadváhou nad určitý limit, by měli platit nejméně dvojnásobné zdravotní pojištění. To nemají ti chytráci kteří navrhují ta povinná ručení pro koloběžky vedle toho nic jiného na práci než vymýšlet blbosti, šikanování občanů, zvaní a nadstandardní pečování o migranty a rozkrádání a posílání peněz z našeho rozpočtu do černých děr?

V ulicích jsou málo vidět policisté pochůzkáři, kteří by hlídali bezpečnost i chování lidí k sobě navzájem. Řešili s bezohlednými chodci kteří často chodí v partách, s řidiči aut která parkují neoprávněně i na parkovištích označených pro ZTP, ale také s cyklisty i koloběžkáři aby nosili přilby, a jako prevenci úrazů bez nich nejezdili. Ale těch, kteří jezdí bezohledně na koloběžkách, je menšina a podstatně menší než těch kteří jezdí v autech. Často se bezohledně řítí přes přechody, namyšleně nesignalizují odbočování, ignorují hlavní a vedlejší komunikaci, a dělají další přestupky. Znáte někoho kdo neporušil a neporušuje pravidla silničního provozu? A taky platí povinné ručení. Ale v tom že zaplatí to není. Je to v morálce a kultuře lidí, kteří si pletou svobodu s namyšlenou bezohledností. Taky přibývá i bezohledných chodců po chodnících a ignorují druhé, a těch kteří se bezohledně pohybují v obchodech a nákupních centrech. A často ani nemluví česky. A motorkáři, ti bezohlední se mezi nimi taky najdou.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama