PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2023 22:05:00

Prezident důchodovou reformu nereformu podepíše, i nepodepíše.

Prezident důchodovou reformu nereformu podepíše, i nepodepíše.

Prezidentskému podpisu i nepodpisu se diví i směje a hlavou kroutí vláda i opozice, a v trochu podobné stylistice jsem se to dočetl i v nadpisu článku na Novinkách.

Prezidentskému podpisu i nepodpisu se diví i směje a hlavou kroutí vláda i opozice, a v trochu podobné stylistice jsem se to dočetl v nadpisu článku na Novinkách.

K tomu dodávám že občané se moc nediví, protože nic jiného se od toho obojživelníka čekat nedalo.
Alespoň něco, ale dělá si oko u občanů kteří ho nevolili a stejně to další okrádání důchodců podepíše, ale rád bych se mýlil. Pokud by to myslel vážně, tak to rovnou vetuje. Ale šetřit by se mělo úplně jinde, než na důchodcích. První by měla být vláda, senát, sněmovna prezident a další, kteří si přidali nekráceně podle valorizačního zákona, což jim platy navyšuje o desítky tisíc měsíčně, ale důchodce o valorizaci v rozporu se zákonem okradli. Taky ZTP a dalším zdravotně oslabeným a na péči o ně se už dávky od roku 2018 nezvýšily a zůstávají stejné. Alespoň by si měli politici plat snížit podle vzorce který použili, když o plnou valorizaci okradli důchodce. Jejich trapné výmluvy že jim byl plat za vlády vedené Babišem na tři roky zmrazen neobstojí, když mají stotisícové platy měsíčně a jsou jedny z nejvyšších ze zemí EU. Na příklad poslanci a senátoři mají plat 135 000 měsíčně, k tomu každý 50 000 měsíčně na kancelář, její vybavení a na poradce, k tomu i příspěvky na cestovné a ubytování, ... To ještě někteří z nich si ani neudělali kancelář v krajském městě kde je nejvíce obyvatel, aby s voliči celého kraje zde měli kontakt, ale pronajali ji poblíž svého bydliště, někdy v objektech svých známých a kamarádů, a platí jim za to. Chudáci, s tím se nedá vyžít. Taky však nechali plnou valorizaci i církvím, a to dělá stamiliardy. Stovky poradců ministrů a vlády, výměny podlahových krytin na ministerstvech a ve vile kde bude bydlet Pávek, nákupy elektroaut pro krachující Poštu, po třech letech další tři stovky speciálně vybavených aut Škoda pro policii s podezřením na pletichy. V budovách ministerstvech a jejich kancelářích se dějí podivné výměny koberců a dalších podlahových krytin, závěsů, nábytku, kávovarů dalších, a to jsou už další stamiliardy vyhozené do kanálu. K tomu ještě předražené a zcela zbytečné nákupy helikoptér a stíhaček z USA, když dobře a levně slouží a vyhovují stávající Gripeny.

Teď ještě Černochová straší válkou, a to i za použití jaderných zbraní. Přes a do naší republiky se mají přesouvat armády zemí NATO, aby prý posílily a obsadily východní blok obrany NATO. Proto se budou u nás zpevňovat mosty, aby unesly tanky USA Leopard, a Abrams německé armády, které jsou o 25 tun těžší, než je únosnost našich mostů. Jenom to, že i armáda Německa a její tanky se budou přes naše území a se souhlasem vlády přesunovat ke hranicím Ruska kde budou připraveny na útok na Rusko, spolu s armádami zemí NATO, mezi nimiž jsou i některé země, které nás v roce 1938 předhodily hitlerovskému Německu v domnění že se jich válka nedotkne, je nepřijatelné. Na vybavení a činnost armády která většinou působí v misích podle strategických zájmů USA, budou využity i finance které schválila vláda navýšením armádního rozpočtu na 2% HDP, to je o 50 miliard. Další stamiliardy ve zbraních, střelivu, léků a peněz jdou pro Ukrajinu a migranty, ale naši důchodci kteří všechno to co vláda ničí, rozkrádá a rozdává vybudovali a vytvořili, jsou zastrašováni a obíráni vládou s podporou ČT a dalšího mainstreamu. A k tomu nastoupila diktatura a cenzura jako v padesátých letech, a za kritiku a jiné názory než ty které se pětikoaliční vládě líbí se trestá. Dokonce se legalizuje užívání drog, aby je politici mohli užívat legálně, a lidé se slabší povahou ty nehoráznosti které se na nás od EU a vlády hrnou, lépe vydrželi. To všechno jsou a budou další vyhozené stamiliardy. Za to a nejenom za to, to je jenom menší část plýtvání a zbytečně vynaložených peněz, by se nejenom důchodci, ale všichni naši občané měli královsky. Kdy to už té vládě překazíme a sečteme? Tak přijďte, a pokusme se o to 16.9. ve 14 hod. v Praze na Václaváku.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama