PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2023 15:05:46

Výzva členům vlády, sněmovny a senátu kterých se to týká.

Výzva členům vlády, sněmovny a senátu kterých se to týká.

Výzva členům vlády, sněmovny a senátu kterých se to týká, aby změnili svůj pohrdavý přístup k občanům a především k důchodcům, a k celé populaci seniorů.

Výzva členům vlády, sněmovny a senátu kterých se to týká, aby změnili svůj pohrdavý přístup k občanům a především k důchodcům a k celé populaci seniorů.

Vládo, sněmovno a senáte. Přestaňte překrucovat, ničit a obírat důchodce a tvrdit že důchody můžou za schodek státního rozpočtu, a že je to dále neudržitelné. Ten váš diktátorský přístup připomíná situaci v protektorátu, jenom chybí sběrné tábory. I když také některá zařízení pro jejich dožití podle přístupu a zacházení s důchodci k tomu nemají daleko. To si ještě musí za svůj pobyt v nich platit, a často jim na to nestačí ani jejich důchod. Omlouvám se těm zařízením které o důchodce pečují perfektně a s úctou k nim i za to, co za svůj život vytvořili, vykonali a prožili a chci věřit, že jich je většina..

Předkládám konkrétní návrh na solidárnost s důchodci, a napravení křivd vlády na důchodcích vzniklých porušením valorizačního zákona, které se dějí s podporou ČT, mainstreamu a některých věrných přisátých na státní rozpočet, a také jak o další miliardy státnímu rozpočtu polepšit.
Pětikoalice šlape po seniorech, ničí důchodce, ignoruje, překrucuje a snižuje pro ně částku, která jim podle valorizačního zákona patří. Zdůvodňuje to tím, že je propad rozpočtu, a svádí to především na důchodce, že se budou muset uskrovnit a důchody řešit. Bez ohledu na to, že je u nás téměř největší inflace a zdražování ze států EU, ale ve výši důchodů a platech patříme k těm na chvostu. Přes to vláda sama sobě včetně sněmovny, senátu, prezidenta, a dalších, si přidávají peníze podle nesníženého valorizačního zákona. Na to je velká kritika občanů. Když vláda nad propadem rozpočtu tak naříká, a sama ho svojí domácí i zahraniční politikou převážně zavinila, tak navrhuji vládě, poslancům a senátorům přednést, projednat a odsouhlasit návrh, aby platy všech které byly podle nezměněného valorizačního zákona zvýšeny, byly i pro ně solidárně upraveny a sníženy podle stejného vzorce, jako tomu bylo pro důchodce. To by byl občany oceněný krok, a tím se ukáže že jenom nekritizujete, budete solidární a nepovyšujete se nad ty, kteří vás nadstandardně platí. Tím se také potvrdí to, že v těch funkcích jste opravdu pro všechny občany jak jste slibovali a také daný slib při svojí inauguraci podepsali plníte, a nejste ve funkcích pouze pro svoji kreditku.
K tomu je nezbytné tlačit neustále na vládu, aby dodržela valorizační zákon i pro důchodce, a byly jim stejně tak jako politikům upraveny důchody podle nekráceného valorizačního zákona a to i zpětně od termínu jejich zkrácení. Ti kteří si platy valorizovaly plně podle zákona to na svých vysokých platech ani nepoznají, ale pro většinu důchodců je nedodržení zákona téměř likvidační.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama