Petr Bajer

  • Soukromníci
  • Holice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2017 16:34:00

Se zájmem sledujeme odhodlání kandidátů postavit se proti prezidentu Zemanovi

Se zájmem sledujeme odhodlání kandidátů postavit se proti prezidentu Zemanovi

Strana soukromníků České republiky s radostí a se zájmem sleduje odhodlání kandidátů od středu doprava, postavit se proti současnému levicovému prezidentovi Miloši Zemanovi v lednových prezidentských volbách.

 Politická situace, která vznikla po letošních parlamentních volbách a která účelově sblížila pány Miloše Zemana s Andreje Babišem, je pro Stranu soukromníků České republiky nepřijatelným a také nebezpečným politickým paktem, kterému je možné čelit pouze koordinovaným postupem. Naší zemi totiž hrozí nebezpečí pošlapání samotných principů polistopadové parlamentní demokracie.

Vedení Strany soukromníků České republiky podpoří takového kandidáta, který bude nositelem pravicového programu, který bude věrohodně usilovat o stabilní rozvoj České republiky a při spolupráci s dalšími politickými subjekty bude mít reálnou šanci porazit současného prezidenta Miloše Zemana.

Strana soukromníků České republiky na zasedání Rozšířeného předsednictva 7.12.2017 rozhodne o tom, kterého z kandidátů doporučí svým členům a sympatizantům v lednových prezidentských volbách.

Petr Bajer
předseda Strany soukromníků České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama