Petr Bajer

  • Soukromníci
  • Holice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2017 22:53:00

Výsledek voleb pokládám za velký úspěch

Výsledek voleb pokládám za velký úspěch

Komentář předsedy Strany soukromníků k výsledkům voleb do Poslanecké sněmovny ČR

 Výsledek voleb pokládám především za velký úspěch Soukromníků, jejichž hlasy pomohly tomu, že společná kandidátka ODS s podporou Soukromníků skončila na druhém místě.

Jsem rád, že se nám podařilo spojit síly a že Soukromníci mobilizovali všechny živnostníky, malé podnikatele a ty, kterým minulá vláda šla nejvíce po krku. Společně jsme posílili a chybělo opravdu malý kousek k tomu, aby měla Strana soukromníků ČR dokonce své poslance.

Věřím, že ODS si to také uvědomuje, a poté co opadnou povolební emoce, o tom bude odvážněji mluvit také veřejně. Společně jsme dokázali, že má cenu obhajovat svobodu a soukromí, že má cenu bojovat proti byrokracii a šikaně ze strany státu.

Strana soukromníků v tom bude intenzivně pokračovat a věřím, že se nám to podaří.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama