Petr Sýkora

Oznámil jsem svoji kandidaturu do Senátu ČR
  • JM-ND
  • Praha 11
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2017 16:33:15

Po kom bude exstarosta střílet?

Po kom bude exstarosta střílet?

Zdá se, že na příští zasedání zastupitelstva Prahy 11 se bude procházet bezpečnostními rámy. A na jednání bude dohlížet jednotka rychlého nasazení. Důvodem je to, že exstarosta Štyler vyhrožoval členům vedení pistolí.

S velmi závažnou informací o bezprecedentním a nebezpečném chování skandály proslulého exstarosty MČ Praha 11 Jiřího Štylera (HPP11), seznámil jihoměstské zastupitele radní Říčař (ANO) na posledním jednání zastupitelstva:  “V červnu roku 2016 se konalo koaliční jednání o nové podobě koalice”, vysvětluje Říčař a dále dodává: “O jednání pana Štylera jsem si udělal vlastní obrázek, když pan Štyler přišel na jednání o možné koalici a první co udělal, poté co si sundal klobouk, položil na stůl pistoli. Udělal jsem si obrázek o tom, jak kdo věci dělá.”

Po vyslechnutí této informace se zastupitelé oprávněně zhrozili a požadovali vysvětlení od samotného Štylera, který reagoval následujícím vyjádřením: ”Pane Říčaři, pistoli jsem nosil a po dnešku jí zase nosit budu, abyste věděli.”

“Budeme chtít tuto záležitost prošetřit a vyvodit osobní zodpovědnost exstarosty Štylera, komentuje tuto záležitost zastupitel Petr Sýkora (JM-ND). “znamená to, že pan Štyler bude chodit na veřejná jednání zastupitelstva ozbrojen a my se máme obávat o naši bezpečnost? Dále budeme chtít přijmout taková opatření, aby ozbrojený Štyler neměl přístup na jednání zastupitelstva a neohrožoval zastupitele a občany”, dodává Sýkora.


klub zastupitelů Jižní město náš domov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama