Petr Vileta

Chovej se tak, aby ses za to nemusel nikdy stydět.
  • Piráti
  • Plzeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2010 2:33:44

Poděkování

Poděkování

Když člověka někdo pochválí, když mu pomůže, nebo když převezme jeho nezištně poskytnutou myšlenku, sluší se poděkovat. Proto chci poděkovat všem níže uvedeným.

Děkuji všem studentům, kteří se zúčastnili Voleb nanečisto a ukázali, že populizmus naší rádoby levice na ně nezabírá a oni skutečně přemýšlí o své budoucnosti. Děkuji.

Děkuji všem internetovým vydáním novin a zpravodajským serverům, které se o nás zmínili. Děkuji.

Děkuji všem novinářům, kteří vzali naši existenci na vědomí a informují o nás, nebo nám dokonce fandí. Děkuji.

 

Děkuji všem uživatelům Facebooku, kteří se stali fanoušky naší facebookové stránky. Do dnešního dne je jich 15821. Děkuji.

Děkuji Václavu Klausovi, že ve svém rozhovoru pro týdeník Euro zmínil i Českou pirátskou stranu. "Zdůrazňoval jsem, že máme i standardně nazvané politické strany, nemáme žádné 'Vzhůru, Itálie' či autostrany nebo pirátské strany.". On, takový velikán ducha, pro kterého je pár milionů, cituji: "pod moji rozlišovací schopnost" a zmíní se o Pirátech. Děkuji.

Děkuji Karlu Schwarzenbergovi za hezký volební klip, kde velmi pečlivě převzal a vylepšil půl roku starý klip České pirátské strany. Sdílení nelze zastavit. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama