ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2018 9:47:00

Ministr Šmíd se zúčastní slavnostního zahájení projektů NPÚ v Telči a Uherčicích

Ministr Šmíd se zúčastní slavnostního zahájení projektů NPÚ v Telči a Uherčicích

Společně s předsedou vlády slavnostně zahájí 22. 6. 2018 v dopoledních hodinách projekt „Státní zámek Telč – Růže Vysočiny“ a projektu „Zámek Uherčice - šlechtické sídlo jako divadelní scéna“.

 Akce se uskuteční na státním zámku Telč za účasti generální ředitelky Národního památkového ústavu Naděždy Goryczkové, dalších zástupců Ministerstva kultury ČR a čestných hostů.

Národní památkový ústav uspěl s projekty za téměř 323 milionu Kč v rámci Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), Specifického cíle 3.1: Zefektivnění prezentace, posílení ochrany a rozvoje kulturního dědictví, kolové výzvy č. 52: Revitalizace vybraných památek II., který je jedinečnou příležitostí investovat také do hmotné podstaty zcela unikátního památkového fondu České republiky.

Podrobné informace k projektu Státní zámek Telč – Růže Vysočiny a Zámek Uherčice - šlechtické sídlo jako divadelní scéna ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama