PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2019 8:48:00

Pan prezident především ukázal, jak snadno lze podvést své voliče

Pan prezident především ukázal, jak snadno lze podvést své voliče

Komentář na facebookovém profilu k záměru prezidenta Miloše Zemana zastavit případné stíhání premiéra Andreje Babiše v kauze Čapí hnízdo

Pan prezident především svým novým výrokem o případné abolici pro premiéra ukázal, jak snadno lze podvést své voliče. V hlavní předvolební debatě prezident všem voličům sdělil, že abolici panu Babišovi neudělí, navíc s použitím slov "proboha v žádném případě ne, on sám se musí očistit". Nyní úplně otočil a abolici premiérovi přislíbil. Předvolební sliby pana prezidenta se nyní ukázaly jen jako marketingové lákadlo a volič s jejich závazností již nadále nemůže počítat. Pokud jde o pana Babiše, nezávislý soud by byl ideální pro případné rozhodnutí viny nebo očištění.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama