PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2018 15:21:00

Pirátská centra přinášejí možnost spolkové činnosti

Pirátská centra přinášejí možnost spolkové činnosti

Piráti Karlovarského kraje slavnostně otevřeli svoje Pirátské centrum. Zahajovacího ceremoniálu za účasti předsedy strany Ivana Bartoše, poslance Petra Třešňáka a krajského radního Josefa Janů přihlíželo přes padesát návštěvníků.

 Pirátské centrum ponese název e-PIC a je jedno ze sítě obdobných Pirátských center, které se otevírají v celé republice. Jejich přínos velmi pozitivně ocenil předseda Ivan Bartoš: “Pirátská centra přináší možnost další spolkové činnosti, nejen Pirátů, ale i ostatních spolků ve městě, kteří se s Piráty domluví.“

Bartoš ve svém vystoupení také velmi podrobně popsal současnou politickou práci Pirátů ve Sněmovně a také zodpověděl na celou řadu dotazů. A pochopitelně také došlo na “veselé historky z natáčení”. Uvolněnou atmosféru slavnostního zahájení podtrhlo neplánované vystoupení Ivana Bartoše na harmoniku, které předvedl v legendární pivnici Černá Plzeň.

Pirátské centrum e-PIC bude sloužit nejen pro potřeby Pirátů Karlovarského kraje, ale také jako komunitní centrum pro občany a spolky nejen z Karlových Varů. Aktuální kalendář s akcemi lze nalézt ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama