PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2024 17:42:11

Zatahovat děti a manželky protivníků do politického boje je nechutné

Zatahovat děti a manželky protivníků do politického boje je nechutné

Komentář na svém veřejném profilu na sociální síti X ke zprávě, že Andrej Babiš u svých spolupracovníků poptal citlivé informace na ministra zahraničí Jana Lipavského

Zatahovat děti a manželky protivníků do politického boje je nechutné, stejně jako si dělat na oponenty složky plné hnoje. Piráti to vždycky odsuzovali. Že se toho dopustí ex-agent StB ale není překvapivé. Tak si na to pane Babiši, vzpomeňte, až se zas budete stavět do role oběti.

Jinak pro info: Já jsem si žádné kompro na politické oponenty nikdy neobjednával, rodiny ani děti jsem nikam nezatahoval a v reakci na dotazy médií v kauze syna AB jsem byl vždy velmi zdrženlivý (navíc AB junior je na rozdíl od dětí Honzy Lipanského dospělý). Jediný bombastický článek vyšel tenkrát v deníku Blesk, kde jsem pouze odpovídal na otázky na základě veřejně dostupných zdrojů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama