PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2015 8:26:00

Prostě ty sjezdovky potřebujeme

Prostě ty sjezdovky potřebujeme

Harrachov potřebuje rozšířit sjezdovky. Na tom jsme se 17. dubna na besedě v Harrachově, v hotelu s poetickým názvem Šedý vlk stoprocentně shodli. Jenže jak? Lze se dohodnout s ochránci životního prostředí?

Příroda je určitě cenná, ale nejsou lidi cennější? Domnívám se, že tam není příroda skutečně unikátní a neopakovatelná, by měli rozumní ochránci přírody vyjít podnikatelům vstříc. Ve hře jsou pracovní místa a rozvoj celého regionu. V Harrachově by rozšíření sjezdovek, stejně jako u nedalekého Tanvaldu zcela jistě nezničilo žádný přírodní klenot. Na stole už jsou rozumné, šetrné projekty, které lidem pomohou a přírodu nezničí.

Slíbil jsem Harrachovským, že se jim pokusím pomoci. Věřím, že jednání s ochránci přírody jsou možná a že se shodneme na tom, že rozvoj regionu je nejvyšší pritorita.

Martin Komárek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama