PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2016 17:25:09

Odporné činy přivandrovalců ukazují jejich pravou tvář a jejich pravé cíle

Odporné činy přivandrovalců ukazují jejich pravou tvář a jejich pravé cíle

Evropa je zaplavena přivandrovalci, kteří loupí a znásilňují za souhlasu vlád.

 Odporné činy přivandrovalců ukazují jejich pravou tvář a jejich pravé cíle

Pohár trpělivosti přetekl, není již za pět minut dvanáct a dávno po dvanácté. Evropa je vystavena bezuzdnému řádění přivandrovalců. Během silvestrovské noci dvaceti- až stočlenné bandy přepadávaly v Německu ženy. A policie nebyla schopná zasáhnout. Celá Evropa je plná násilníků, kterých jsou plná metra, nádraží. Policie je jedním vchodem vytáhne ven, pokud se samozřejmě nelekne jejich počtu, druhým vlezou dovnitř.

Na mapě Evropy jsou dnes obrovské plochy, ve kterých neplatí evropské zákony, ale vládnou zločinecké tlupy složené pouze z přivandrovalců. Jak třeba konstatovala německá policie, všichni to byli žadatelé o azyl.

Co s tím?

Nepouštět je vůbec do naší země. Ty, kteří se zde dopustí jakéhokoliv přečinu a tím mám na mysli jakýkoliv přestupek, včetně přecházení na přechodu pro chodce na červenou, okamžitě deportovat včetně veškerého příbuzenstva. Bez výjimky.

To vše jsem ale hlásal před takřka čtvrtstoletím, kdy nejen vládnoucí garnitura a vláda a parlament, ale naprostá všichni současní islámobijci byli zalezlí, buď ze strachu před tehdy radikálními názory, anebo ve snaze se zavděčit vládnoucí garnituře. A když říkám všichni, tak mám na mysli všechny současné ministry a poslance bez výjimky.

Ať si občané sami vyberou při volbách, zda chtějí originál anebo chabé kopie. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama