PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2019 16:16:34 - Daniel Veselý

Republikáni do Evropského parlamentu!

Pane Sládku, náhodou jsem se dostala ke článkům pana Fleischera o sociálním systému a exekucích až k vám. Dnes jsem četla Váš článek a musím ve všem souhlasit. Ti dnešní zástupci České republiky v Evropě pro nás nic nedělají. Přála bych si Vás a pana Fleischera v Evropském parlamentu a mám otázku - s kým chcete pak spolupracovat, aby se podařilo přeměnit momentální stav Evropy, který nahání lidem hrůzu. A jak se chcete probojovat k výhře ve volbách, když stále čtu, že jste blokován na Facebooku a neviděla jsem ani jednoho republikána v České televizi a ta je státní a měl by tam být každý, kdo kandiduje, protože poplatky platíme všichni, ne jen voliči komunistů a ODS. Děkuji a hodně štěstí!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2019 11:14:32 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,naprostá blokáda v médiích je nejúčinnějším prostředkem, jak komunisticko-estébácká klika likviduje svoje nepřátele. Z toho ale můžete na druhou stranu vyvodit, kdo s nimi spolupracuje - jsou to všichni od zhulených bukvic až po rádoby vlastence - vidíte kolik mají prostoru v médiích. Uvidíme, jestli se lidé probudí.JInak spolupracovat budeme s vlasteneckými stranami.