PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2022 7:37:00

Máme odvahu řídit Prahu správně

Máme odvahu řídit Prahu správně

Komentář na facebookovém profilu k plánům Pirátů na rozvoj hlavního města.

A díky tomu se naše hlavní město pod vedením Zdeňka Hřiba, primátora Prahy, rozvíjí rekordním tempem. Vidím to na každém kroku nejen jako poslankyně zvolená za Prahu, ale také jako máma, která tady vychovává dvě děti. Co se mi obzvlášť líbí?

Praha konečně získává lidský rozměr. Dbáme na to, aby vodní prvky na Václavském náměstí nebo nové přechody a chodníky sloužily nám všem, v horku i v zimě. Stejně tak Zdeněk řeší nechvalně známý park před Hlavním nádražím. Ten už nebude ostudou Prahy, ale přívětivou branou do města.

Navíc se nebývale rozvíjí dlouhou dobu opomíjená veřejná doprava, kterou nejvíce využívají děti, rodiny a senioři. Po 43 letech se začala stavět nová linka metra, Déčko, a rekordním tempem přibývají nové tramvajové tratě.  Vznikla nová Trojská lávka, staví se Štvanická lávka, brzy začne stavba Dvoreckého mostu, rozšiřují se tramvajové ostrůvky a chodníky a  vznikají ty výše zmíněné nové přechody.

Mám z toho radost a budu moc ráda, když to bude takhle dál pokračovat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama