PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2021 19:09:00

Návštěvy ve zdravotnických zařízeních budou

Návštěvy ve zdravotnických zařízeních budou

Komentář na facebookovém profilu k situaci v nemocnicích.

Moje otázka pronesená teď na výboru: budou umožněny návštěvy v nemocnicích, LDN, psychiatr. léčebnách apod? Nechci ohrozit bezpečnost. Ale psychická pohoda je velmi důležitá pro úspěch léčby a kombinace testu a ochranných pomůcek je efektivní.

A mám velkou radost! Pan ministr přislíbil, že s tímto počítá, nyní ladí parametry, za nichž návštěvy budou možné (patrně antigenní test a současně ochranné pomůcky).

I paní předsedkyně výboru zdůraznila, že je to klíčové téma.

Díky moc zdravotníkům, věřím, že jejich práce tímto bude podpořena. Věřím i na tu odpovědnost lidí: respiratory FFP2 jsou opravdu odůvodněné, zejména v zařízeních akutní péče.

PS: Dodávám že chápu emoce těch, kterým toto umožněno nebylo. Že to bylo strašné. Ale pro chvíli jsem prostě ráda, že to bude lepší. Budoucnost je jediné, co můžeme změnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama