PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2021 21:45:00

Neexistuje žádný lepší a horší občan

Neexistuje žádný lepší a horší občan

Komentář na facebookovém profilu k celostranickému hlasování

 Tento víkend nás čeká velmi důležité hlasování. V Pirátské straně totiž rozhodneme o tom, jestli schválíme koaliční smlouvu a vstoupíme do vlády.

Někdy se nás média ptají, jak můžeme nechat i o takto závažných věcech rozhodovat všechny členy naší strany. Ta otázka mě vždy překvapí - vždyť na demokratických svobodných volbách, kde má hlas každého stejnou váhu, stojí celá naše země. Neexistuje žádný "lepší" a "horší" občan, všichni jsme si rovni. Tak to má být, takovou zemi chci pro své děti a tak to platí i v naší straně. Věřím, že zvolíme moudře.

Všichni vnímáme obrovský závazek, který máme vůči 840 tisícům voličům naší koalice. Hluboce si vážíme důvěry, kterou nám projevili. Mohu slíbit, že jejich zájmy budeme vždy hájit stejně energicky, neochvějně a zodpovědně jako doposud. A to v jakékoliv roli, ať již v případné vládě nebo jako strana ve Sněmovně, Senátu, krajích, komunálu nebo třeba Evropském parlamentu. To jsme voličům slíbili a my své sliby držíme, což jsme věřím i mnohokrát prokázali v minulosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama