PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2021 22:33:00

Senioři na palubě

Senioři na palubě

Komentář na facebookovém profilu k nové pirátské iniciativě mezigenerační pospolitosti

 Nový rok - nová iniciativa. Senioři na palubě. Zvu k nalodění všechny, komu záleží na mezigenerační pospolitosti, a především ty seniorky a seniory, kterým záleží na svobodě, demokracii a na budoucnosti naší země.

V příštích měsících chci ve své oblasti (sociální věci a zdravotně-sociální pomezí) doladit body programu pro nadcházející klíčové sněmovní volby v roce 2021, a to samozřejmě podle reálných potřeb a zkušeností všech generací z různých míst Česka. Zároveň si přeju, aby to byl program pro budoucnost – pro vaše a naše děti a vnoučata.

Mimochodem k tomu chystám výhled na několik desítek let - jaký průšvih přijde, když nic nezměníme. Spolu s Petr Fridrich a dalšími.

Nejde tedy jen o jedny volby, i když budou fakt důležité. Přeju si v regionech a ve větších městech povzbudit místní kluby pro seniory, třeba s názvem „Paluby“. Bude to prostor pro setkávání a organizování nejrůznějších aktivit.

Ještě k projektu. Senioři na palubě má dva hlavní iniciátory: mě a Antonína Pokorného, seniora z Krušných hor a autora facebookové stránky „Piráti pro máti“.

Máte chuť se přidat? Jste vítáni! Moc. Sledujte tu stránku níže na odkazu, nebo se nám ozvěte na e-mail seniori@pirati.cz. Budeme také rádi, když o nás řeknete svým známým.

Těším se, že se s vámi potkám na palubě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama