PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2021 19:09:00

Strach z exekuce? Může se stát minulostí

Strach z exekuce? Může se stát minulostí

Komentář na facebookovém profilu k Milostivému létu.

 Strach z exekuce? Může se stát minulostí!

Je tu naděje pro statisíce lidí, kteří se teď mohou exekucí jednou provždy zbavit!

Až do 28. ledna 2022 totiž probíhá dost možná neopakovatelná příležitost zbavit se dluhů vůči státu, obcím, krajům a jejich podnikům v rámci akce Milostivé léto (jde o biblický odkaz, je to spíše podzim). Ta příležitost spočívá v prominutí veškerých příslušenství dluhu, což jsou různé náklady na právní řízení nebo úroky. Právě příslušenství dluhu je ale tím, co mnohdy dokonce násobně původní dlužnou částku převyšuje a co uvrhá lidi do neřešitelné dluhové spirály.

Teď je ale právě možné vykoupit se z dluhů v rámci Milostivého léta tak, že uhradíte původní dluh a poplatek 908 Kč exekutorovi. Díky tomu vám pak budou ostatní dlužné částky odpuštěny.
Budu moc ráda, pokud pošlete tuto zprávu dál těm, pro které může být užitečným záchranným lanem a možností vrátit se zpátky plnohodnotně do života bez dluhů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama