PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2021 22:09:00

Vláda se tváří, že už je přece v opozici

Vláda se tváří, že už je přece v opozici

Komentář na facebookovém profilu k šíření koronaviru

 Byla jsem dnes hostem Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS. A část debaty se opět točila okolo pandemie nemoci Covid-19. Čísla rostou a vláda Andreje Babiše a hnutí ANO opět stejně jako loni na podzim zaspala.

Už od léta jsme varovali, aby se vláda připravila, místo toho jsme svědky chaotického řízení státu vládou, která se tváří, že už je přece v opozici. Ministr zdravotnictví už je jednou nohou na své nové misi ve Finsku a červený svetr ministra vnitra už jsme dlouho neviděli.

Ještě bych chtěla zmínit, že jsem přesvědčena, že očkování pro nemoci Covid-19 má zůstat i nadále dobrovolné. Nicméně i tak apeluji na všechny, kteří to ještě neudělali, aby se nechali očkovat. Zachráníte se před možným těžkým průběhem nemoci.

A ještě jedna věc - když komukoli z nás není dobře, zůstaňme doma. Vyhneme se tak zbytečnému nakažení někoho dalšího. Nikdo z nás přece nechce, aby byly opět nemocnice přeplněné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama