Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2020 10:05:00

Hlavní cíl je jasný - aby lidé neplatili za Agrofert

Hlavní cíl je jasný - aby lidé neplatili za Agrofert

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům auditu a střetu zájmů premiéra Babiše

 Závěry auditu pro mě nejsou překvapením. Po celou dobu je jasné, že Andrej Babiš je v obrovském střetu zájmů, který v konečném důsledku bude poškozovat občany naší země. Je zde nebezpečí, že si Andrej Babiš tento “výpadek příjmů” bude chtít kompenzovat na úkor českých občanů prostřednictvím dotací ze státního rozpočtu.

Náš hlavní cíl je jasný: aby lidé neplatili za Agrofert. A k tomu využijeme všechny prostředky, které se nabízejí. Na jednání Sněmovny je nyní například přerušen bod týkající se auditní zprávy o střetu zájmu Andreje Babiše, kterým se bude Sněmovna zabývat po přednesení zprávy kontrolního výboru, nejpozději však do konce ledna.

V úsilí projednat věc ve Sněmovně budeme pokračovat. Aby se nestalo, že vláda bude jednat v zájmu Agrofertu. Aby se nestalo, že „podnikání“ Agrofertu budou platit lidé ze svých daní. Abychom žili v zemi, která patří občanům, ne holdingům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama