Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 17:19:00

Na podzim si připomeneme 30 let od klíčové události našich novodobých dějin

Na podzim si připomeneme 30 let od klíčové události našich novodobých dějin

Komentář na facebookovém profilu k 30. výročí 17. listopadu

Na podzim si připomeneme 30 let od klíčové události našich novodobých dějin: listopadu 1989. Záleží nám na tom, aby nejrůznější oslavy měly nejen charakter vzpomínky, ale aby měly i obsah. A proto v těchto dnech zahajujeme kampaň, která bude toto výročí a jeho význam připomínat.

V řadách ODS dnes působí mnoho lidí, kteří se aktivně podíleli na revoluci. Od začátku září budeme organizovat cestu po ČR s názvem 30 let svobody. Chceme zprostředkovat autentické vzpomínky.

Když říkáme, že oslavy 30 let svobody musí mít obsah, tak k tomu přichystáme i další aktivity, které se budou zabývat přítomností a budoucností, tím, jak dostat Česko mezi 10 nejvyspělejších zemí.

Listopad přinesl demokracii, návrat na Západ a kapitalismus. Nenechme si oslavy roku 89 sebrat těmi, kteří tyto hodnoty zpochybňují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama