Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2020 22:22:55

V podzimních volbách půjde o hodně

V podzimních volbách půjde o hodně

Komentář na facebookovém profilu k regionálním sněmům ODS

Regionální sněmy ODS se uzavřely včera v Českých Budějovicích. Děkuji delegátům Jihočeského regionu za nominaci na předsedu ODS a za živou diskusi. Gratuluji Martinu Kubovi ke zvolení lídrem kandidátky ODS v Jihočeském kraji. Věřím, že jím vedená kandidátka ODS uspěje a po krajských volbách posune kraj dopředu.

Za uplynulé dva měsíce jsem projel celou republiku a získal nominace ze všech 14 regionů na předsedu ODS. Měl jsem možnost diskutovat se stovkami členů ODS. Znovu se ukázalo, že ODS je živým organismem sebevědomých lidí, kteří se nebojí říkat své názory a jsou odhodláni uspět v blížících se krajských a senátních volbách a pomoci tak změně, kterou Česká republika tak nutně potřebuje. V podzimních volbách půjde o hodně. Mj. například o to, zda budou naše kraje i nadále stagnovat pod nevýraznými hejtmany současné vládní koalice, či o to, zda opozice udrží svou většinu v Senátu.

Podzimní volby také budou důležitým testem síly současné vládní koalice ANO, ČSSD s KSČM před parlamentními volbami. Ve všech místech, která jsem navštívil, cítím velké odhodlání vládní koalici porazit. To je náš úkol a jasný cíl pro rok 2020. Pojďte do toho s námi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama