Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2021 22:12:00

V těžkých okamžicích je třeba konsenzu a pomoci, ne hádek a politikaření

V těžkých okamžicích je třeba konsenzu a pomoci, ne hádek a politikaření

Komentář na facebookovém profilu k předvolební kampani a tornádu na Moravě.

 Na tento týden jsem měl společně s dalšími kandidáty SPOLU na jižní Moravě naplánované další setkání s voliči napříč celým krajem. Kvůli katastrofálnímu tornádu, které minulý čtvrtek zasáhlo část jižní Moravy, jsme se ale rozhodli, že kampaň na tento týden přerušíme. Nejen z úcty k těm, kteří zemřeli či byli zraněni, ale i proto, abychom mohli soustředit všechny síly na pomoc těm, které katastrofa nejvíce zasáhla. V těžkých okamžicích je třeba konsenzu a pomoci, ne hádek a politikaření.

Jsem hrdý na všechny, kteří se rozhodli pomoci finančně, materiálně nebo sami v postižených obcích přiložili ruku k dílu. Míra solidarity napříč celou zemí je nevídaná. Chci všem poděkovat, ne nadarmo se říká „v nouzi poznáš přítele“. Jižní Morava je kraj mého srdce. Narodil jsem se zde, žiji zde a hodlám zde žít i v budoucnosti. Je to kraj, který mám moc rád, stejně tak lidi, kteří zde žijí. Vím, že to společně zvládneme. Musíme. Jižní Morava a její obyvatelé si to zaslouží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama