RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2020 4:33:00

Kvalita vzduchu je jedním z velkých zabijáků

Kvalita vzduchu je jedním z velkých zabijáků

Komentář na facebookovém profilu k plánům na zlepšení kvality ovzduší

 Až se nám podaří dostat epidemii koronaviru pod kontrolu, bylo by dobré se podívat na mnohé věci z trochu širší perspektivy. Tak jak to udělal autor tohoto blogu (ZDE).

Dnes, pod vlivem logického a lidského strachu, děláme mnoho věcí, abychom ochránili životy lidí ohrožené koronavirem. Osobně to považuji za správné a je to důležité pro budoucnost naší společnosti.

Až toto riziko opadne, snad si uvědomíme, že s mnohem menšími náklady můžeme v mnoha jiných oblastech ochránit velké množství životů, které dnes nechráníme. Kvalita vzduchu je jedním z velkých zabijáků...

P.S. Nad cílem mírně snížit emise v pražské hromadné dopravě a během deseti let mít třetinu busů "elektrifikovaných" moc nejásám. Neboť šetrné technologie jsou již dnes dostupné a v mnohých městech běžné, měly by být cíle podstatně vyšší.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama