RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2019 14:38:00

Lednový daňový dárek

Lednový daňový dárek

Komentář na facebookovém profilu k reportu daňové komise EP Taxe3

 Před Vánocemi jsme dokončili práci na reportu daňové komise Taxe3. Tématem je opět snaha efektivně bojovat proti daňovým podvodům, praní špinavých peněz, ale i chránit před vyššími náklady poplatníky poctivé.

Report píšeme s kolegou J. Kofodem ze skupiny socialistů, což vyžaduje schopnost a ochotu hledat dobré, vzájemně přijatelné kompromisy. Neb o tom politika obvykle je. Snad se nám to díky práci všech našich spolupracovníků aspoň trochu daří (ač to vyžaduje desítky hodin práce). Vyvrcholením byla tiskovka konference.

Od ledna nastává další fáze. Členové komise Taxe3 nám k Ježíšku "nadělili" zhruba 1200 návrhů na změny a doplnění textu zprávy. A s nimi se teď potýkáme proto, aby na konci února zamířila zpráva do hlasování...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama