RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2019 14:31:00

Neříkal jsem Vám to? ANO, bude líp!

Neříkal jsem Vám to? ANO, bude líp!

Komentář na facebookovém profilu k českému daňovému systému

 Čau lidi,

mám zase další skvělou zprávu: máme jeden z nejsložitějších daňových systémů na světě! Jsem na to fakt hrdý, ze 143 zemí jsme sice jen na 85. pozici (ale 84 zemí, které to mají zbytečně jednoduché, jsem porazili!), ale když zabereme, stovka je na dosah! A navíc, čím složitější systém, tím větší možnost, aby moji daňaři na kohokoliv zaklekli, protože, kdo se v tom má vyznat? Není to skvělý?

Neříkal jsem Vám to? ANO, bude líp!

P.S. Tento post duo Prachal/Babiš asi nenapíše, i když, třeba by to pár voličů pýchou naplnilo. Možné je vše..

Pro "nespokojence" se MF v textu chlubí, že proti roku 2016 klesl čas na plnění daňových povinností z 236 hodin za rok na 230 (což je desítky hodin nad evropským průměrem).

Neschopnost vlády uvědomit si, že tento stav ohrožuje naši ekonomiku, činí naše občany chudší a pomáhá (či tolik neubližuje) jen těm velkým firmám, je jednou z největších slabin dnešní ekonomické politiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama